מיכל פלג

מיכל פלג

אימא, מפתחת גבינות מאגוזים

מקור השם מיקול הוא מיכל באיטלקית, ואיטליה היא ההשראה למוצרים שפיתחתי - מדינה בה חייתי זמן רב,

בה לראשונה למדתי להכין גבינות בעצמי. 

מיקולוגיה הוא ענף בתחום חקר השמרים, והשימוש בהן במזון (לדוגמה בבירה, יין, גבינות, וכד')... איזו מקריות!

המעבר לטבעונות היה כל כך משמעותי עבורי ולווה בתחושת משמעות אדירה לצד אתגר גדול - להכין מוצרלה טבעונית! 

התאהבתי באתגר. דרך מחקר מעמיק וחובק עולם תוך כדי הכנתן של גבינות טבעוניות נחשפתי לגן עדן עלי אדמות של אפשרויות בישול,

אורח חיים בריא, שלווה, מזון טוב וטבעי וייצור ידידותי לסביבה. 

היום אני רוצה להפיץ את הבשורה הלאה ולחבר אתכם לעולם הגבינות שיצרתי.

פיתחתי סדרת מוצרים, החל מגושי גאודה, כדור מוצרלה יותר טעים מהמקור, רוקפור ומגוון ממרחים וגם מתוקים... ואיזה כיף שהכול מאגוזים.