מיכל פלג

מקור השם מיקול הוא מיכל באיטלקית, ואיטליה היא ההשראה - מדינה בה חייתי זמן רב, בה לראשונה למדתי להכין גבינות בעצמי.

המעבר לטבעונות היה כל כך משמעותי עבורי ולווה בתחושת משמעות אדירה לצד אתגר גדול - להכין מוצרלה טבעונית! 

התאהבתי באתגר. דרך מחקר מעמיק וחובק עולם' תוך כדי הכנתן של גבינות טבעוניות נחשפתי לגן עדן של אפשרויות בישול, אורח חיים בריא, שלווה, מזון טוב וטבעי וייצור ידידותי לסביבה. 

היום אני רוצה להפיץ את הבשורה הלאה ולחבר אתכם לעולם הגבינות שיצרתי.

פיתחתי סדרת מוצרים, החל מגושי גאודה במגוון טעמים, כדור מוצרלה יותר טעים מהמקור, רוקפור ומגוון ממרחים וגם מתוקים... ואיזה כיף שהכול מאגוזים.

מיכל פלג

Cheese Developer