חיפוש
  • micol

חצאי אבוקדו ממולאים בכל טוב!

עודכן: 23 ביולי 2021

הבולגרית שלנו היא תוספת מרעננת לכל ארוחה. הנה רעיון נפלא ומהיר לימי הקיץ כשמתחשק משהו טעים, בריא וקל.

בונוס: הכול מן הצומח.



מה צריך?

2 אבוקדו גדולים ובשלים - מתאים ל-4 חצאים. ניתן להכפיל לפי הצורך.

שמן זית

מלח


למילוי:

1 עגבנייה

1 מלפפון

גרגרי רימון - אופציה לפי העונה

3 גבעולי פטרוזיליה

עלי נענע

1 שן שום

1/2 כוס גבינה בולגרית מגוררת


למילוי:

חותכים לקוביות את העגבנייה, קוצצים את הבצל, הפטרוזיליה וכותשים את השום.

מערבבים הכול, חוץ מהפטה והנענע, ביחד עם הרימונים, ומיץ הלימון ושמים במקרר לשעה לספיגת טעמים.

הגשה:

בסמוך להגשה חוצים את האבוקדו ומוציאים את הגלעין. אפשר להבריש את האבוקדו במיץ לימון בשביל שמירת הטריות והטעם. ממלאים את חצאי האבוקדו במילוי, מפזרים מעל את הבולגרית, אפשר גם אגוזי מלך או פקאן קצוצים, מתבלים עם מלח ופלפל וקצת שמן זית לפי הטעם. מקשטים בעלי נענע.


74 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול