top of page
חיפוש
  • תמונת הסופר/תmicol

פיצה טבעונית עם המוצרלה של מיקול

יש לנו כדור מוצרלה שניתן להכין בו את הפיצה מהחלומות. אפשר לגרד אותה, אפשר לפרוס לפרוסות ואפשר לקרוע לגזרים ולפזר. המוצרלה תימס ותצהיב ותעשה לכם שמח בלב ובבטן.


לגבינה נשתמש במוצרלה שלנו שהיא נהדרת לפיצה, מתמוססת היטב ומתמזגת בטעמי הבצק והרוטב.


חומרים להכנת הבצק:

כמות ל-2 פיצות גדולות

4 כוסות + 6 כפות (550 גרם) קמח לבן

4 כפיות (15 גרם) שמרים יבשים

2 כוסות מים (400 גרם)

3 כפות שמן זית

מעט שמן זית לשימון הבצק

½ 1 כפיות (10 גרם) מלח


חומרים לרוטב:

4 עגבניות בינוניות

2 שיני שום

1 כפית תבלין בזיליקום

1 כפית תבלין אורגנו

1 כף שמן זית

1 כפית פתיתי צ'ילי או רוטב צ'ילי מתוק (מומלץ לא לוותר)

מלח, פלפל

איך מכינים את הרוטב:

מגרדים את העגבניות לקערה. קוצצים שום ומוסיפים יחד עם כל שאר המרכיבים ומערבבים.

אין צורך לבשל.

איך מכינים את הבצק:

1. מנפים את הקמח. לא חובה.

2. מכניסים לקערת המיקסר את כל חומרי הבצק חוץ מהמלח ולשים 6 דקות. מוסיפים את המלח לקראת סוף הלישה עד לקבלת בצק דביק.

3. משמנים קלות את פני הבצק בשמן זית ומשאירים אותו בקערה מכוסה במגבת לתפיחה במקום חמים למשך 30 דקות.

4. מוציאים את הבצק מהקערה ומחלקים אותו ל 2-3 כדורים. בעזרת ידיים מקומחות קלות מניחים כל כדור על נייר אפייה על גבי תבנית חורים לפיצה. משטחים את הבצק בעדינות ליצירת עיגול פיצה.

5. מניחים להתפחה כ-1/2 שעה נוספת.

6. מכניסים את הבצק עם תבנית החורים לתנור על אבן שמוט ואופים כ-7 דקות להתפחה ראשונית.

7. מוציאים את הפיצה ומפזרים את רוטב העגבניות (לא הרבה).

8. מגרדים את כדור המוצרלה על הפיצה או פורסים לפרוסות או קורצים חתיכות ומפזרים. מחזירים לתנור את הפיצה על תבנית החורים ישירות על האבן ל-7 דקות נוספות עד שפני הבצק והגבינה מזהיבים.


מוציאים ומקשטים בעלי בזיליקום, שמן זית, פורסים ומגישים חם.


שימו לב שהמוצרלה שלנו במבצע 3 במחיר מיוחד לרכישה לחץ כאן




70 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול
bottom of page